Politica de confidentialitate

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.                                       

SOCIETATEA se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continind informatii referitoare la datele personale ale clientilor. Codul Numeric Personal si seria si numarul B.I./C.I. sunt necesare pentru facturare si vor fi folosite doar in acest scop.

Va recomandam sa aveti grija de datele de logare la contul dumneavoastra si sa nu le divulgati nimanui. 

SOCIETATEA nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei dvs. si va acceseaza contul in mod neautorizat.

SOCIETATEA nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Site-ul www.lustre-candelabre.ro poate fi accesat in interes personal. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total. 

COPYRIGHT © 2010 ELECTRIC GROUP SRL. ALL RIGHTS RESERVED.